Депутати Луцької міської ради передали бронежилети працівникам ДАІ, котрі несуть службу на Cході  (+фото)

Депутати Луцької міської ради передали бронежилети працівникам ДАІ, котрі несуть службу на Cході (+фото)

05.06.14 08:01 0 689
Нещодавно 10 працівників Державтоінспекції Волині вирушили на Схід країни для несення служби щодо забезпечення безпеки дорожнього руху.

в приміщені міського відділення ДАІ депутати Луцької міської ради – Анатолій Пархомюк, Євгеній Ткачук, Віктор Яручик та Олександр Пиза – презентували 10 бронежилетів вищого класу, ніж зараз знаходяться в екіпіруванні працівників дорожньо-патрульної служби, що несуть службу на Сході держави.

Виконувач обов’язків начальника відділення ДАІ з обслуговування м. Луцька УДАІ УМВС України у Волинській області Віктор Главічка подякував спонсорам:– Ми підтримуємо зв'язок із нашими працівниками, аби тримати руку на пульсі, знати їхні потреби та проблеми, а відтак за можливості оперативно допомагати у їх вирішенні. Висловлюємо слова подяки за розуміння того, наскільки важливо зараз підтримати правоохоронців, котрі несуть службу у так званих гарячих точках і забезпечують там безпеку громадян.

Своєю чергою депутати запевнили, що всіляко сприятимуть і за потреби допомагатимуть у вирішенні поточних проблем. Окрім того, висловили сподівання, що наступного разу зустріч у міському відділенні ДАІ відбудеться, коли працівники живими і неушкодженими повернуться додому.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ