В Чернівецькій області раніше судимий неповнолітній шахрайським шляхом виманив у незнайомої дівчини телефон

В Чернівецькій області раніше судимий неповнолітній шахрайським шляхом виманив у незнайомої дівчини телефон

05.06.14 10:24 0 686
Хлопець вже притягався до відповідальності за майнові злочини. Окрім того, правоохоронці нещодавно скерували два кримінальних провадження щодо нього на розгляд до суду, але це не зупинило молодика перед новим злочином.

Серед білого дня юнак підійшов до компанії підлітків, які сиділи у дворі, представився та попросився трохи посидіти з ними. У молодика був добре «підвішений язик», тож він досить швидко «влився» у компанію.

Веселий новий знайомий ні у кого не викликав підозри. Тому, коли хлопець попросив у однієї з дівчат «на хвилинку» мобільний, вона не замислюючись, віддала телефон. Шахрай ніби відійшов в бік, щоб не заважати компанії розмовою по телефону, а згодом всі помітили, що молодик зник.

Коли спробували зателефонувати на номер ошуканої дівчини, виявилось, що «абонент знаходиться поза зоною».

Потерпіла одразу ж звернулась за допомогою у міліцію. Окрім імені (яке, як потім з’ясувалось, було вигаданим) та прикмет хлопця ніяких даних про нього не було. Але враховуючи той факт, що молодик вже неодноразово потрапляв до уваги правоохоронців, прикмети міліціонерам здались знайомими.

Коли місце знаходження підозрюваного було встановлено, працівники міліції переконались, що інтуїція їх не підвела.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Чернівецький області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ