Буковинські правоохоронці затримали кримінальний квартет зухвалих "домушників"

Буковинські правоохоронці затримали кримінальний квартет зухвалих "домушників"

05.06.14 14:02 0 698
Четверо чернівчан в період з березня по травень поточного року обкрадали будинки мешканців обласного центру та прилеглих сіл.

Організатор групи – 25-річний хлопець, який ніде не працював і раніше вже був судимий за майнові злочини. Компанію собі підібрав підходящу – інші троє теж мали проблеми із Законом. Тож молодики розробили цілу схему легкої наживи.

«Домушники» підбирали собі будинки, які неприкрито манили розкішшю. Дочекавшись вихідних і переконавшись, що господар поїхали на відпочинок чи по справах, вони проникали у помешкання шляхом віджиму металопластикових вікон. Брали не лише гроші та золото, як це заведено у домушників. Хлопці виносили телевізори, ноутбуки, планшети, стаціонарні комп’ютери, фотоапарати, інструменти, годинник за 7 тисяч гривень та телефон вартістю у 15 тисяч гривень. Лише з одного будинку викрали добра на суму понад 200 тисяч гривень. А загальна сума викраденого – понад 430 тисяч гривень.

Нині доведено причетність членів цієї групи до скоєння 11 крадіжок на території Чернівців та області. Варто зазначити, що четвертий учасник кримінального квартету приєднався до них лише під час скоєння останнього правопорушення.

Нині всім чотирьом оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Одному суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді арешту, двом – домашній арешт. Також чоловіків перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території області та міста.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Активісти ...
Наступна новина: На Тернопільщині розпочався ...

КОМЕНТАРІ