Львівські правоохоронці викрили факт розкрадання державних коштів на суму майже 150 тисяч гривень

Львівські правоохоронці викрили факт розкрадання державних коштів на суму майже 150 тисяч гривень

05.06.14 12:38 0 672
Правоохоронці оголосили про підозру директору одного з приватних підприємств та працівнику комунального підприємства Львова, які понаднормово використали майже 150 тисяч гривень на облаштування велодоріжки.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області встановили, що у процесі виконання робіт з облаштування велодоріжки уздовж транспортної магістралі Львова кількість використаних матеріалів, вказаних у актах виконаних робіт, не відповідає їх фактичному вкладенню.

Проведеною будівельною експертизою встановлено, що директор одного з приватних підприємств та працівник комунального підприємства понаднормово використали майже 150 тисяч бюджетних гривень.

У рамках відкритих кримінальних проваджень, слідчим відділом Львівського міського управління міліції оголошено про підозру у скоєнні злочину директору приватного підприємства передбаченого за ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України та у скоєнні злочину працівнику комунального підприємства Львова передбаченого за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України.

Наразі у кримінальних провадженнях триває досудове розслідування.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку вивчатимуть ...
Наступна новина: Оголошено конкурс на ...

КОМЕНТАРІ