Правоохоронці Львівщини поїхали у зону АТО, щоб змінити своїх колег

Правоохоронці Львівщини поїхали у зону АТО, щоб змінити своїх колег

05.06.14 10:45 0 589
63 працівники міліції на чолі з керівником Головного управління МВС України у Львівській області полковником міліції Дмитром Загарією та його заступником полковником міліції Сергієм Маруняком виїхали в зону проведення антитерористичної операції.

Працівники міліції замінять своїх колег, які вже тривалий час несуть службу на блокпостах на кордоні між Донецькою та Харківською областями, а також на блокпостах, які межують з територією Росії.

З початку антитерористичної операції в службове відрядження у зону АТО було відряджено 67 працівників спеціального батальйону міліції та патрульно-постової служби, яких максимально забезпечили усім необхідним.

Очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія 3 червня вже вдруге поїхав у службове відрядження на Схід України, щоб проінспектувати умови несення служби львівських правоохоронців та особисто провести інструктажі працівникам міліції, які замінять своїх колег на блокпостах.

Варто зазначити, що львівські міліціонери гідно і відповідально несуть службу у зоні АТО разом з правоохоронцями з інших областей.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ