Львівщина: ХХVІ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2014»

Львівщина: ХХVІ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2014»

05.06.14 14:45 0 739
З 4 до 7 червня 2014 року на території Національного комплексу «Експоцентр Україна» за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 проводитиметься ХХVІ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2014».

4 червня 2014 року об 11:00 годині, відбулася офіційна церемонія відкриття виставки ХХVІ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2014» у якій прийняли участь члени Уряду, народні депутати України, іноземні делегації та представники регіонів України.

До участі у заході залучено всесвітньо відомі торгові марки, галузеві асоціації, вітчизняні виробники, іноземні компанії агропромислової галузі.

Львівську область представили провідні підприємства харчової та переробної промисловості, сільськогосподарські товаровиробники, а також об’єкти інфраструктури аграрного ринку такі як: ТзОВ «Шувар», Об’єднання кооперативів «Єдність», Канадський проект підвищення конкурентоздатності молочного сектору в Україні та Датський проект управління двома ланцюгами.

В рамках виставки проводитиметься міжнародна конференція «Нові можливості та виклики для аграрної торгівлі України з ЄС» та круглий стіл «Продовольча безпека та безпека продовольства – органічний вектор».

Також, відповідно до ділової програми виставки передбачається проведення 5 червня 2014 року Дня технічної політики та сільськогосподарського машинобудування. В рамках заходу заплановано проведення конференції «Перспективи розвитку відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива» та наради з питань розвитку інженерно-технічного забезпечення АПК та сільськогосподарського машинобудування.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: «Ми маємо ...
Наступна новина: Хмельницькі УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ