На Львівщину прибули на реабілітацію шахтарі, які врятувалися з полону сепаратистів

На Львівщину прибули на реабілітацію шахтарі, які врятувалися з полону сепаратистів

05.06.14 16:19 0 736
На Львівщині прийняли чергову групу мешканців Півдня та Сходу України, які отримають тимчасовий притулок у нашому краї. Серед інших – двоє шахтарів із Донбасу, які зазнали тортур в полоні сепаратистів, – Олександра Вовка та Олександра Гурова з родиною.

Гостей зустрічали заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний та директор департаменту соціального захисту населення Василь Мартиняк.

Як зазначив Юрій Підлісний, про історію Олександра Вовка та Олександра Гурова знає вже вся Україна. «Їм вдалося врятуватися із полону сепаратистів, після якого довелося довго лікуватися в Києві. Зараз вони потребують реабілітації, й ми раді прийняти їх на Львівщині», – зазначив він.

За словами директора департаменту соцзахисту населення ОДА, шахтарів прийматимуть в трускавецькому санаторії «Женева», де вони зможуть відпочити та оздоровитися.

Як зазначив Василь Мартиняк, окрім шахтарів, прибуло дві групи з Криму і Донбасу. «Одна сім’я із восьми осіб – з Криму, інша група з Донеччини – дві родини. Вони поселяються на тимчасове проживання в Сокальському та Жовківському районах. Щодня ми приймаємо10-20 осіб із Криму та сходу України», – зазначив він.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: міжнародний день ...
Наступна новина: В ефірі Львівського ...

КОМЕНТАРІ