У Львівській області свободівці у Великих Мостах виступають проти незаконного будівництва в центрі міста

У Львівській області свободівці у Великих Мостах виступають проти незаконного будівництва в центрі міста

05.06.14 13:43 0 604
Жителі міста Великі Мості, що на Львівщині, обурені фактом незаконного будівництва в центральній частині міста на вулиці Степана Бандери. Фракція ВО "Свобода" у Великомостівській міській раді вимагає від прокуратури Сокальського району та інспекції Держархбудконтролю зупинити правопорушення.

Цьогоріч один із підприємців здійснив реконструкцію жилого будинку зі збільшенням розміру споруди на земельній ділянці, яка належить міській раді, а віднедавна ще й розпочав земляні роботи на території.

"Посадові особи Великомостівського ЖКГ замість того, щоби позиватися до суду щодо знесення самовільного будівництва, намагаються зняти з балансу колишній комунальний будинок та ліквідувати його залишки, після чого відкрити шлях для узаконення такого будівництва бізнесменом. На наше переконання, цей підприємець повинен через аукціонні торги викупити за ринковими цінами земельну ділянку, а не шукати шляхи для безоплатного "прихватизування". Незрозумілою також є позиція міського голови, який не вживає рішучих дій щодо припинення самовільного будівництва, як це належить за законом", – коментує депутат Великомостівської міської ради Роман Занько.

Фракція ВО "Свобода" у Великомостівській міській раді рішуче засуджує бездіяльність посадових осіб міської ради та КП ЖКГ, нахабні незаконні дії забудовника та вимагає від прокуратури Сокальського району та інспекції Держархбудконтролю вжити заходів для зупинення правопорушення.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Шиндер може перейти в ...

КОМЕНТАРІ