У Львівській області курсанти ЛьвДУВС привітали малят з Міжнародним днем захисту дітей

У Львівській області курсанти ЛьвДУВС привітали малят з Міжнародним днем захисту дітей

05.06.14 15:15 0 633
На запрошення юних вихованців Будинку дитини № 1, керівник факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства ЛьвДУВС полковник міліції Олексій Авраменко та курсанти 2-го курсу завітали до малят, аби привітати їх із Міжнародним днем захисту дітей, який святкували напередодні. Для любих гостей діти приготували справжнє квіткове свято, сповнене радості та позитиву.

Пісеньки, віршики та веселі ігри у виконанні маленьких «квіточок» не могли залишити байдужим жодного з присутніх. До слова, серед інших гостей були також представники управління Державного пенітенціарної служби та управління Державної прикордонної служби в області, Львівського міського управління міліції й Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного.

Приємно відзначити, що до веселих інтерактивів дітки охоче залучали «маліцію», як вони вже звикли називати майбутніх правоохоронців з ЛьвДУВС.

Ясна річ, курсанти завітали до діток не з порожніми руками – вони принесли із собою такі улюблені малятами смачні гостинці. Та найважливішим подарунком для дітлахів, як завжди, були увага, тепло та любов, які щедро дарували їм гості у погонах.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Фото Михайла Бондарчука
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ