На Львівщині внаслідок ДТП травмувалися восьмеро пасажирів

На Львівщині внаслідок ДТП травмувалися восьмеро пасажирів

05.06.14 08:58 0 846
На автодорозі «Київ-Чоп» перекинувся автобус: постраждали восьмеро підлітків. Автопригода сталася вчора, 31 травня, близько 21.40 години у Сколівському районі на Львівщині.

За попередніми даними, водій автобуса «Mercedes Sprinter», 29-річний мешканець Закарпаття, не обрав безпечної швидкості руху та виїхав за межі проїзної частини дороги. Як наслідок – автобус перекинувся на бік.

У результаті ДТП травмувалися восьмеро пасажирів – підлітки, віком 14-15 років. Потерпілих доставили до Сколівської районної лікарні. П’ятеро із них було госпіталізовано. Ще трьох – після надання необхідної допомоги відпустили додому.

За попередніми даними, автобус повертався з дитячих спортивних змагань, що відбувались у Чернівецькій області. У салоні було сімнадцятеро пасажирів. Усі вони мешканці Закарпаття.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Триває розслідування.

Державтоінспекція закликає водіїв бути надзвичайно уважними та обережними за кермом, не перевищувати швидкість, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху! Будьте відповідальними – не легковажте власною безпекою та життям і здоров’ям пасажирів!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ