В ефірі Львівського обласного радіо говорили про безпеку дітей

В ефірі Львівського обласного радіо говорили про безпеку дітей

05.06.14 16:34 0 644
У передачі «На часі – соціум», що транслюється на хвилях Львівського обласного державного радіо, відбулося обговорення надзвичайно актуального питання щодо безпеки дітей протягом літніх шкільних канікул.

Автор та ведуча програми Наталія Сохан зазначила, що незабаром на школярів чекає найвеселіша пора – літо. Для батьків – це час турбот та переживань, зокрема, щодо організації безпечного дозвілля своїх чад.

Серед основних ризиків, що «підстерігають» дітей влітку – дорога. Стан дитячого дорожньо–транспортного травматизму на території Львова викликає велику стурбованість, оскільки протягом травня у нашому місті сталося 12 ДТП за участю неповнолітніх.

Необхідно звернути увагу, що найчастіше травмуються діти-пішоходи, юні водії та пасажири «двоколісних», пасажири легкових автомобілів.

Державтоінспекція Львова звертається до водіїв транспортних засобів із проханням бути обережними та пильними на дорозі, особливо, під час літніх шкільних канікул. В свою чергу, просимо батьків щодня нагадувати дітям про основні правила поведінки на дорозі.

Відділ Державтоінспекції Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщину прибули на ...
Наступна новина: Члени асоціації “Ради ...

КОМЕНТАРІ