У Львівській області стрийські правоохоронці викрили зловмисника, який намагався викрасти бочку для виготовлення дерев'яного вугілля

У Львівській області стрийські правоохоронці викрили зловмисника, який намагався викрасти бочку для виготовлення дерев'яного вугілля

05.06.14 13:27 0 635
У Стрию працівники міліції викрили 19-річного молодика, який розрізав на частини металеву бочку для виготовлення дерев’яного вугілля та намагався її викрасти.

У Стрийський міський відділу міліції, 28 травня, звернувся 52-річний мешканець району, який повідомив, що близько четвертої години дня невідомі особи розрізали та намагалися викрасти по частинах металеву бочку яка являється пристроєм для виготовлення дерев’яного вугілля. Сума завданих збитків становить 5000 гривень.

Проведеними слідчо-оперативними заходами встановлено, що до скоєння крадіжки причетний 19-річний мешканець Стрийського району який ніде не працює. Речові докази у зловмисника вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ