У Рівному міліціонери вкотре припинили діяльність "наркопритону"

У Рівному міліціонери вкотре припинили діяльність "наркопритону"

05.06.14 16:14 0 708
Завдяки наполегливій роботі працівників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції з початку року в обласному центрі викрито та припинено діяльність восьми «наркопритонів».

Нещодавно правоохоронці встановили, що 26-річний раніше судимий рівнянин Сергій надавав власне помешкання на вулиці Грушевського для виготовлення та вживання психотропних речовин. Чоловік перебував на обліку як наркозалежний.

Сергій разом зі своїми товаришами 36-річним Віталієм та 24-річним Андрієм виготовляли сильнодіючий і високотоксичний наркотик дезоморфін (в народі більш відомий як «крокодил»). Тут же чоловіки і вживали щойно виготовлений дурман.

Вину зловмисник визнає та зізнається, що систематично вживав та надавав «горе-товаришам» власне помешкання для злочинної діяльності.

— Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, — зазначив заступник начальника Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Олег Левко. — За такий злочин чинним законодавством передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

З квартири було вилучено приладдя та препарати для виготовлення дурману, шприци і залишки наркотичної речовини. Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Триває досудове розслідування.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Луцьк: міжнародний день ...

КОМЕНТАРІ