Жителів області закликають допомогти житомирським військовим, які беруть участь у бойових діях на Сході країни Члени створеної ревізійної комісії гарантують прозорий та відкритий контроль громадськості за витрачанням коштів

Жителів області закликають допомогти житомирським військовим, які беруть участь у бойових діях на Сході країни Члени створеної ревізійної комісії гарантують прозорий та відкритий контроль громадськості за витрачанням коштів

05.06.14 11:06 0 687
Під час наради, яку наприкінці травня провів голова облдержадміністрації Сидір Кізін з представниками місцевого бізнесу, банківської сфери, громадських організацій Житомирщини, було обговорено питання надання допомоги військовослужбовцям, зокрема, забезпечення засобами особистого захисту бійців Житомирщини, котрі беруть участь у військових діях на Сході країни.

В ході зустрічі підприємці запевнили в тому, що готові надавати спонсорську допомогу в такий складний час для держави, але за умови прозорого та відкритого контролю громадськості за витрачанням коштів. Тож було озвучено пропозицію створити ревізійну комісію, члени якої будуть здійснювати нагляд за рахунком та закупівлею найнеобхіднішого для військовослужбовців.

Наразі така комісія уже створена. На її покладено завдання збору коштів та контролю за їх використанням. Пріоритетами у придбанні будуть бронежилети (не нижче 4 класу), шоломи кевларові, тепловізори, прилади нічного бачення, радіостанції, мобільні ретранслятори, комплекти польової форми одягу та взуття. Орієнтована вартість запланованого складає більше 4 млн. грн.

Комісія звертається до підприємств, організацій, свідомих громадян Житомирщини з проханням перераховувати кошти на оплату матеріально-технічних засобів на визначений спільною нарадою рахунок громадської організації військовослужбовців, ветеранів та інвалідів повітрянодесантних військ, морської піхоти та військ спеціального призначення «Купол» Житомирської області. Звіти про збір, використання, передачу майна військовослужбовцям будуть оприлюднені та веб-сайті ОДА та у ЗМІ.

Реквізити для перерахунку коштів:

р/р 26002000039098 в ПАТ «Укрсоцбанк» м. Київ, МФО 300023

громадська організація «Купол», код ЄДРПОУ 33649798

призначення платежу: Благодійний внесок

Контактний телефон: 067 410 03 20

З повагою члени комісії

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 03 червня ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ