Небайдужі буковинці допомагають правоохоронцям

Небайдужі буковинці допомагають правоохоронцям

06.06.14 08:08 0 681
Ситуація, в якій нині знаходиться наша держава, потребує особливої уваги з боку правоохоронців. Не виключенням стали і буковинські міліціонери, які безстрашно охороняють правопорядок на Східній Україні.

Бійці налаштовані патріотично, готові захищати свою країну та її громадян. Але нині є проблема із матеріальним забезпеченням. Зокрема, не вистачає відповідної амуніції. Тож УМВС України в Чернівецькій області звернулося до усіх небайдужих буковинців із проханням допомогти людям, котрі захищають наш спокій.

І приємно, що вже є перші меценати. Юрій Клімов, директор філії «Енергетично-дорожнє будівництво» за ініціативи Володимира Куліша, директора «Філії з будівництва Дністровської ГАЕС» в місті Новодністровськ, привіз для бійців спеціальної роти УМВС засоби індивідуального захисту на суму більше 100 тисяч гривень. На ці кошти повністю забезпечено амуніцією 5 бійців, а ще 30 спецротівців отримали нові берци.

Така допомога надзвичайно потрібна нині для правоохоронців, котрі безстрашно охороняють громадський порядок на Сході нашої держави. Відчуваючи таку підтримку, бойовий дух у буковинських міліціонерів лише зростає.

Тож, сподіваємося, й інші підприємці та небайдужі буковинці візьмуть приклад із пана Юрія. Адже захист територіальної цілісності України та підтримання правопорядку – наше спільне завдання!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Росія: колишніх офіцерів ...

КОМЕНТАРІ