За матеріалами оперативників ГУ Міндоходів Волині розпочато 3 досудові розслідування за фактами розкрадання бюджетних коштів

За матеріалами оперативників ГУ Міндоходів Волині розпочато 3 досудові розслідування за фактами розкрадання бюджетних коштів

06.06.14 18:21 0 666
Протягом п'яти місяців 2014 року в сфері протидії розкраданню бюджетних коштів розпочато досудові розслідування за 3 виявленими оперативними підрозділами ГУ Міндоходів у Волинській області фактами.

Предмет досудового розслідування - понад 800 тис. гривень бюджетних коштів. Чи й справді посадовці підприємств використали їх не за призначенням, або ж незаконно присвоїли , мають встановити слідчі.

Окрім того, розпочато 2 досудових розслідування за виявленими фактами неправомірного використання пільг при оподаткуванні підприємствами с/г –виробниками. Предметом досудового розслідування є 4,7 мільйона гривень.

Загалом протягом 5 місяців 2014 року за матеріалами оперативних підрозділів ГУ Міндоходів у Волинській області розпочато 27 кримінальних проваджень, у тому числі 15 тяжких, за ознаками ухилення від сплати податків 15 кримінальних проваджень, з яких за ч.3 ст.212 КК України – 8.

Цього року закінчено досудове розслідування та направлено до суду 8 кримінальних проваджень, з яких 3 - за ч.4 ст. 212 КК України. До слова, в ході досудового розслідування за цими кримінальними провадженнями до державного бюджету стягнуто 3,7 мільйона гривень.

Ще 5 кримінальних проваджень спрямовано до суду з обвинувальним актом за ч.1,3 ст.204 КК України.

Завдяки заходам оперативних та слідчих підрозділів ГУ Міндоходів у Волинській області до бюджету спрямовано 4,4 мільйона гривень.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі орендарям ...

КОМЕНТАРІ