Луцькі школярі з користю проводять шкільні канікули

Луцькі школярі з користю проводять шкільні канікули

06.06.14 15:06 0 671
Луцька бібліотека-філія №10 відчинила свої двері для наймолодших читачів, які мають можливість корисно проводити свій час і водночас навчатися, дізнаватися багато нового та цікавого. Тут розпочалися заходи Програми «Бібліотека-територія дитинства», що реалізовується бібліотечними закладами міста впродовж літа.

На заході для учнів молодших класів ЛНВК ЗОШ І-ІІст. №7 природничого ліцею, які у бібліотеці вперше, працівники книгозбірні в ігровій формі розповіли про роботу бібліотеки. З дітьми проводилися різні конкурси, караоке, відбувся перегляд мультиплікаційних фільмів про бібліотеку.

Завітали до бібліотеки і учасники пришкільного табору «Капітошка» загальноосвітнього закладу №7, для яких свято підготувала Студія «Кулька-Булька». Упродовж заходу малеча виконувала різні розважальні та спортивні завдання. Клоун Кулька та його подруга Булька проводили також інтелектуальні ігри. До прикладу, ігри «Показуха» та «Їстивне – неїстивне», розвивають у дітей увагу, кмітливість, реакцію та мислення. Дитина вчилися працювати у команді для досягнення кращого результату.

На завершення свята ведучі побажали присутнім прочитати усі найкращі книги, порозумнішати і ніколи не розлучатись з найдорожчим другом-книгою.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ