Держекоінспекція у Закарпатській області повідомляє

Держекоінспекція у Закарпатській області повідомляє

06.06.14 10:41 0 612
З метою посилення державного контролю за станом охорони риби та інших водних живих ресурсів у весняно-літній нерестовий період 2014 року Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області з 5 квітня по 25 травня 2014 року проведено операцію “Нерест”.

На цей час було встановлено заборону на вилов риби. Як виняток, на період нересту любительське рибальство було дозволено на встановлених ділянках рибогосподарських водних об'єктів краю.

Для попередження та оперативного контролю й виявлення порушень правил рибальства Держекоінспекцією спільно з працівниками Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Закарпатській області, УМВС України в Закарпатській області були створені мобільні групи.

Операція проводилась з метою збереження середовища перебування, шляхів міграції, нагулу та нерестилищ риб і інших водних живих ресурсів.

В ході операції “Нерест” проведено 14 рейдових перевірок. За порушення вимог природоохоронного законодавства до адмінвідповідальності було притягнуто 20 осіб на загальну суму штрафів 1,173 тис.грн., які стягнуто в повному обсязі.

Державна екологічна інспекція

у Закарпатській області

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі школярі ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ