В Закарпатській області правоохоронці затримали мукачівця за збут наркотиків

В Закарпатській області правоохоронці затримали мукачівця за збут наркотиків

06.06.14 09:26 0 647
Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції викрили 39-річного місцевого мешканця, який займався незаконним збутом наркотичних засобів, а саме психотропної речовини - «амфетаміну». «Підприємливого» чоловіка взяли на «гарячому».

Як розповідають правоохоронці сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції, затриманий ніде не працював, на прожиття заробляв кримінальним способом.

До цього випадку чоловік вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Він добре знався на цій справі, адже сам вживав наркотики і підзаробляв у такий спосіб. При проведенні оперативної закупівлі на одній із вулиць міста чолов’ягу було затримано, коли останній намагався збути психотропну речовину.

Даний злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання, збут наркотичних засобів). Молодого чоловіка затримано, наразі він перебуває під вартою. За такі дії законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Безвісти зниклий ...
Наступна новина: У спекотну погоду на ...

КОМЕНТАРІ