На Хмельниччині проведено футбольний турнір пам’яті героїв Небесної сотні

На Хмельниччині проведено футбольний турнір пам’яті героїв Небесної сотні

06.06.14 10:26 0 597
Відбулося відкриття ігор відкритого футбольного турніру пам’яті героїв Небесної сотні та Артема Мазура – нашого земляка, який загинув під час подій на Майдані. Участь у відкритті турніру взяв участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин.

«Герої – це ті хлопці, які віддали своє життя аби ми з вами могли поважати футбол, спостерігати за вами та тішитись, як ви удосконалюєте свою техніку, забиваєте голи, боретесь на кожному клаптику поля. Ви ще у тому віці, коли не зовсім розумієте, чому і як усе відбувається, але ви підростете. Тому я хочу аби ви пам’ятали, що ті хлопці також любили грати у футбол. Там були наші друзі, знайомі і вони загинули аби ми з вами могли жити, працювати, займатися спортом і робити усе від себе можливе аби Україна розвивалася нормальною заможною державою», - зазначив Олександр, звертаючись до учасників змагань.

Посадовець побажав юним футболістам максимального спортивного гарту аби ніхто не отримав травм, усі ігри були результативними, а перемогу отримали сильніші.

Ідея проведення такого роду заходу, на думку посадовця, є надзвичайно фантастичною, адже пам’ять про тих людей, котрі загинули, має передаватися від покоління до покоління.

Участь у шньому турнірі взяло участь 8 команд, серед яких є представники Житомирської та Тернопільської областей. Проведення таких турнірів необхідне не лише на обласному чи міжобласному рівнях, їх потрібно виносити на Всеукраїнський рівень, - акцентував посадовець.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Меркель стала на бік ...
Наступна новина: На Львівщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ