Хмельниччина: на Кам'янеччині правоохоронці затримали грабіжника, жертвою якого став самотній пенсіонер

Хмельниччина: на Кам'янеччині правоохоронці затримали грабіжника, жертвою якого став самотній пенсіонер

06.06.14 13:04 0 734
Зловмисник погрожував старенькому і вимагав гроші. Затримати грабіжника допоміг сусід потерпілого, який впізнав нападника і вказав правоохоронцям на нього.

Близько 12-ої години дня 92-річний житель одного із сіл Кам’янець-Подільського району почув, як хтось ходить по його будинку. Вийшовши з кімнати в коридор, дідусь побачив силует чоловіка, але впізнати його не зміг, адже має серйозні проблеми із зором. На запитання, хто до нього завітав, непроханий гість накинувся на власника будинку з кулаками і добряче побив старенького — вимагав сказати, де той зберігає гроші.

Коли ж зловмисник відволікся на пошуки того, за чим прийшов, потерпілий зумів вийти з будинку і покликав на допомогу сусіда, який порався на городі. Чоловік побачив і впізнав грабіжника, але затримати його не зміг. А той, прихопивши гаманець, в якому, за словами дідуся, було 5 тисяч гривень, дременув геть.

Правоохоронці, які приїхали на місце події, завдяки свідченням очевидця грабежу, практично одразу ж встановили особу підозрюваного. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. У будинку зловмисника виявили гаманець, який належав пенсіонеру.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові вшанували ...
Наступна новина: Львівщина: 6,5 млрд грн ...

КОМЕНТАРІ