На Хмельниччині батькові доведеться відповідати за вбивство рідного сина

На Хмельниччині батькові доведеться відповідати за вбивство рідного сина

06.06.14 08:48 0 655
Працівники Славутського райвідділу міліції розкрили вбивство жителя одного із сіл району. Підозрюваним виявився старенький батько потерпілого, який не витримав постійних пиятик сина.

Близько 8-ї години ранку до чергової частини Славутського райвідділу міліції зателефонувала фельдшер одного із сіл району, яка повідомила про те, що в будинку на вулиці Першого травня знайдено тіло 53-річного чоловіка з проламаним черепом.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, потерпілий проживав разом зі старенькими батьками, любив випити і був таким собі домашнім тираном, неодноразово притягувався до відповідальності за насильство в сім’ї.

У ніч, коли сталося вбивство, потерпілий також був напідпитку. Через це між ним і його 72-річним батьком виникла чергова сварка. Матір у цей час перебувала на лікуванні у Славутській районній лікарні, тож вгамувати чоловіків було нікому. Старенькому, як він сам пояснює, просто увірвався терпець. Він пішов до хліва, взяв сокиру та наніс нею синові кілька ударів по голові, від яких той помер на місці.

Як розповів начальник Славутського РВ УМВС Степан Кшевжінський, підозрюваний повністю визнав свою вину. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Чоловікові доведеться відповідати перед законом згідно ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інкум відмовився від ...
Наступна новина: рятувальники та журналісти ...

КОМЕНТАРІ