На Хмельниччині міліціонери звертаються до працівників аптек та медичних закладів з проханням не продавати молоді нарковмісні ліки

На Хмельниччині міліціонери звертаються до працівників аптек та медичних закладів з проханням не продавати молоді нарковмісні ліки

06.06.14 16:01 0 737
Серед гострих соціальних проблем, яких нам, на жаль, не бракує, одна з найболючіших — проблема наркоманії.

У двадцять першому сторіччі хворобливий потяг до смертельного зілля набув широкого розмаху. Про наркоманію нині говорять у всьому світі. Щодня хтось вперше бере в руки шприц з отрутою, не замислюючись над тим, що за першою дозою буде наступна, а потім — прірва. Крім того, нині серед молоді набули поширення нарковмісні лікарські засоби, ефедрин та його похідні.

Звертаємося до працівників аптечних кіосків та медичних закладів не продавати дітям та молоді зазначені вище лікарські препарати. Нехай за пігулками приходять їх батьки.

У зв’язку з тим, що в період літніх шкільних канікул переважна більшість дітей залишаються без нагляду дорослих, Міністерством внутрішніх справ України в даний час здійснюються профілактичні заходи «Літо-2014», спрямовані на забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми і стосовно них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ.

Водночас закликаємо всіх небайдужих громадян уживати максимум заходів для убезпечення дітей від наркотичної залежності.

Давайте разом збережемо наших дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Нафтогаз» чекає ...

КОМЕНТАРІ