Хмельницькі міліціонери викрили студента-наркоторговця

Хмельницькі міліціонери викрили студента-наркоторговця

06.06.14 09:20 0 673
Сімнадцятирічний студент в одному з райцентрів Хмельницької області підзаробляв на життя торгівлею нарковмісних сумішей для паління під назвою «Спайс». Працівники міліції викрили хлопця якраз під час однієї з оборудок.

Майбутній медик розпочав свою злочинну діяльність ще у вересні минулого року і дуже швидко потрапив у поле зору правоохоронців. Порцію суміші продавав за ціною 250 гривень, відшукуючи клієнтів переважно серед молоді.

Оперативники ретельно відслідкували та задокументували його протизаконну діяльність. Наразі стосовно юнака відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. У якості запобіжного заходу суд обрав для хлопця домашній арешт, зважаючи на те, що він ще не досяг повноліття.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Швейцарія заблокувала ...
Наступна новина: ДТП на Рівненщині. Легковик ...

КОМЕНТАРІ