Працівники центрального офісу «Ощадбанку» взяли під опіку поранених бійців АТО

Працівники центрального офісу «Ощадбанку» взяли під опіку поранених бійців АТО

06.06.14 14:38 0 715
Службовці самоорганізувалася, зібрала кошти, закупила на них та доставила в шпиталь прямо в руки пораненим речі першої необхідності – засоби гігієни, харчі, воду, чай-каву, а завтра вже готові закуповувати ліки.

Про це у блозі на Українській правді пише Голова правління АТ «Ощадбанк» Андрій Пишний.

Ранок розпочався з того, що на фейсбук прочитав повідомлення – у центральному військовому шпиталі важкопораненому бійцю, якого доставили з передової АТО, терміново необхідна кров першої групи негативного резусу.

Це рідкісна група. Медики і волонтери б’ють на сполох.

Що робити? Серед знайомих ні в кого не виявилося цієї групи.

Військовий шпиталь, до речі, знаходиться поряд з центральним офісом Ощадбанку на Госпітальній. Думка, що за кількасот метрів у самому центрі столиці умирає молодий хлопець, герой, який ще не прожив свого життя, в якого все ще попереду, не давала спокою. Кожна мить була безцінною.

Вирішив звернутися з проханням до працівників банку. Написав і розіслав мейлом листа. Зміст простий і найкоротший – треба термінова допомога, така-то група крові, такі-то телефони. Буквально за кілька хвилин мій телефон і телефони помічників стали в буквальному розумінні «гарячими» від дзвінків та повідомлень. А вже за півгодини троє ощадівців у шпиталі в центрі переливання здавали кров.

Як би пафосно це не звучало, та я пишаюсь, що очолюю не лише колектив професіоналів, але й справжніх патріотів. Тим більше, як виявилося, ця історія здачею крові не завершилася.

Решта працівників центрального офісу банку за ініціативою молодих дівчат самоорганізувалася, зібрала кошти, закупила на них та доставила в шпиталь прямо в руки пораненим речі першої необхідності – засоби гігієни, харчі, воду, чай-каву, а завтра вже готові закуповувати ліки.

До речі, смс-ки, дзвінки та листи з пропозицією здати кров для важкопораненого бійця приходять від моїх колег і досі. Тож наразі відписую усім лист подяки.

З медперсоналом шпиталю домовилися, що в разі крайньої необхідності вони будуть звертатися до нас в Ощадбанк. Бо ми завжди поруч і нас багато.

Уже почали складати реєстр працівників, у яких рідкісні групи крові і які готові прийти на допомогу нашим героям.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області йосиф ...

КОМЕНТАРІ