Телебачення стало ворожим рупором в інформаційній війні завдяки Нацраді, – Костицький

Телебачення стало ворожим рупором в інформаційній війні завдяки Нацраді, – Костицький

06.06.14 15:11 0 654
Діяльність старого складу Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України призвела до того, що «українське» телебачення стало ворожим рупором в інформаційній війні, котру Україна врешті програла Росії.

Про це заявив голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький у прямому ефірі програми журналістських розслідувань «Народний контроль» на телеканалі ZIK.

«Я роками воюю із Нацрадою, адже розподіл ліцензій для телеканалів відбувався за «диким» порядкам. Ліцензії отримували ті, хто нищив нашу свідомість, українскість. Мовлення було довзволено телеканалам, котрі мультфільми та історичні фільми демонстрували з 4-ї по 6-ту години ранку і таким чином виконували ліцензійні умови. Але демонтсрувати такі програми у ранній час – це нонсенс.

Натомість у прайм-таймі були російські, антиукраїнські серіали. Нацрада для мене саморозпустилася. Її діяльність призвела до того, що наше телебачення стало проросійським рупором», – обурено заявив Василь Костицький.

На думку експерта, Нацрада має трансформуватися у Громадську раду з контролю над телебаченням і радіо, до складу котрої входитимуть авторитетні громадські діячі, а не політичні прислужники.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ