В Івано-Франківській області на міському озері врятували 5-річного хлопчика

В Івано-Франківській області на міському озері врятували 5-річного хлопчика

06.06.14 09:06 0 678
3 червня працівник Коломийської водолазно-рятувальної станції, що на березі тамтешнього міського озера, витягнув із води і врятував 5-річного малюка. Хлопчик гуляв парком із дідусем. В якусь мить дідусь і незчувся, як онук попрямував до кам’яних плит, котрі вкривають берег озера. Там було слизько, тому дитина просто зісковзнула у воду. Глибина у тому місці – метра півтора: п’ятилітню дитину накриє з головою.

На водолазно-рятувальній станції в той час чергували троє рятувальників. Побачивши, як дитина впала у воду, один із них кинувся на допомогу. Тридцять метрів берегом чоловік подолав за кілька секунд. Ще мить – і мокрий, змерзлий і переляканий хлопчик був у безпеці на березі. Дитину зігріли у приміщенні водолазно-рятувальної станції. Допомога медиків, на щастя, не знадобилася.

Цей випадок – яскравий приклад того, що іноді життя від смерті відділяють всього кілька секунд – неуважності і необережності чи, навпаки, зібраності та винахідливості. Минулого року, до речі, на цьому ж озері працівники тутешньої водолазно-рятувальної станції врятували п’ятьох осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Петро Сипняк у Львові ...
Наступна новина: У Львівській області Ірина ...

КОМЕНТАРІ