В Івано-Франківській області виливши залишки пива, чоловік не вважав за потрібне за нього платити

В Івано-Франківській області виливши залишки пива, чоловік не вважав за потрібне за нього платити

06.06.14 08:02 0 574
Днями в місті Івано-Франківську близько опівночіна пульт Держаної служби охорони надійшов сигнал «Тривоги» з цілодобового супермаркету по вулиці Мазепи. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання.

Прибувши на місце події до правоохоронців звернувсяохоронець даного закладу і вказав на чоловіка, який сидів біля вхідних дверей магазину. Зі слів охоронця працівники міліції дізналися, що чоловік перебуваючи в торговому залівзяв пляшку пива і почав її розпивати в середині приміщення. Даному чоловікові було запропоновано пройти до каси і оплатити товар, на що невідомий розсердився і почав нецензурно лаятися на охорону та працівників магазину.При спробі вивести чоловіка з приміщення, почав шарпати охоронця за одяг намагаючись його вдарити.

Дану особу було затримано. Правоохоронці теж запропонували чолов’язі заплатити за пиво і покинути приміщення магазину, на що він взяв почав нецензурно висловлювати в сторону міліції і порозливав залишки пива по підлозі.

38-річного затриманого працівники міліції доставили в міський відділ для дачі пояснення по даному випадку та винесення процесуального рішення.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Активісти вимагають ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ