В Івано-Франківській області за зауваження про нецензурну лексику отримав удар ножем

В Івано-Франківській області за зауваження про нецензурну лексику отримав удар ножем

06.06.14 10:43 0 673
Правоохоронці Надвірнянського райвідділу міліції затримали 21-річного молодика, який спричинив тілесні ушкодження односельчанину за зауваження про неприйнятну поведінку.

17-літнього хлопця з діагнозом трьох колото-різаних ран на руці та плечі, однієї рани підборіддя було доставлено до відділення Надвірнянської ЦРЛ. На разі стан потерпілого стабільний.

Повідомлення про дану подію в одному з населених пунктів району надійшло до Надвірнянського райвідділу міліції.

Як було встановлено правоохоронцями, в одному із сіл району дві компанії молодих людей проводили своє дозвілля в одному і тому ж місці. Одна із компаній гучно себе поводила, її учасники лаялися. Відтак, 17-річний парубок із іншої зробив зауваження односельчанам щодо неприйнятності їх ненормативної лексики. За таке один із опонентів, будучи напідпитку,схопив ножа і порізав хлопця. Після чого зловмисник сів на свій скутер та зник в невідомому напрямку. - Підозрюваного правоохоронці затримали вже за кілька годин. Він дійсно був у нетверезому стані, – зазначив начальник Надвірнянського РВ УМВС в області Іван Кавінський.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наступного тижня в ...
Наступна новина: Луцьк: четвертий тур ...

КОМЕНТАРІ