У Львівській області йосиф Ситник взяв участь в урочистостях з нагоди Дня журналіста

У Львівській області йосиф Ситник взяв участь в урочистостях з нагоди Дня журналіста

06.06.14 14:38 0 642
Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник взяв участь в урочистостях з нагоди Дня журналіста, організованих Львівською обласною організацією Національної спілки журналістів України. Цьогорічні урочистості відбулися в рідному селі Євгена Коновальця Зашкові під гаслом «Герої не вмирають».

Урочистості розпочалися покладанням квітів до пам’ятника Євгенові Коновальцю та хвилиною мовчання за загиблими героями, які боролися за Україну в різні часи.

Вітаючи журналістів від Львівської облдержадміністрації, Йосиф Ситник зазначив, що цьогорічне відзначення їхнього професійного свята особливе, як і інших заходів. «Трагічні події Революції гідності, а згодом загибель українських патріотів на сході України накладають свій відбиток на життя кожної людини – українцям зараз не до веселощів. І тому я вдячний журналістам-спілчанам за те, що вирішили відзначити цей день в такому форматі – із молитвою, із вшануванням загиблих героїв.

Сучасні події в Україні внесли корективи і у вашу, журналістську працю. Багатьом довелося вперше вести репортажі з гарячих точок, з поля бою, брати інтерв’ю в поранених героїв та в родичів загиблих.

Думаю, що кожен з вас співпереживає з героями своїх публікацій та сюжетів. Ми цінуємо ваш внесок в перемогу Майдану, в боротьбу за демократію та європейське майбутнє України.

Водночас суспільно-політична ситуація в державі ставить перед вами нові завдання. Ви є рупором суспільства, ви не тільки висвітлюєте події, а разом з громадськістю контролюєте владу, проливаючи світло на всі недоліки та вимагаючи справедливості», – зазначив Йосиф Ситник.

Йосиф Ситник вручив низці працівників ЗМІ цінні подарунки. Голова ЛОО НСЖУ Ярослав Климович відзначив найкращих спілчан та вручив квитки новим членам Спілки журналістів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ