У Львівській області Ірина Сех звернулася до Уряду з проханням погасити кредитну заборгованість за програмами підтримки сільського господарства

У Львівській області Ірина Сех звернулася до Уряду з проханням погасити кредитну заборгованість за програмами підтримки сільського господарства

06.06.14 09:06 0 655
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звернулася до Кабінету Міністрів України з проханням прискорити погашення кредиторської заборгованості в сумі 55,9 млн. грн. за програмами підтримки сільського господарства за рахунок коштів державного бюджету.

Заборгованість бере свій початок ще з червня 2012 р. Відтак, жителі області з цього часу неодноразово звертались у департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації з проханням отримати кошти, які передбачені програмою підтримки сільського господарства. Ситуація різко загострилась після дощового паводку 15-18 травня 2014 р., коли у десяти районах Львівської області було пошкоджено 998 га посівів сільськогосподарських культур товаровиробників, підтоплено 3160 помешкання та затоплено 751 житловий будинок. Стихією завдано збитків на суму понад 20 млн. гривень.

Ірина Сех просить Уряд допомогти погасити кредиторську заборгованість за програмами підтримки сільського господарства. «Отримані кошти як ніколи необхідні для жителів постраждалих від паводку районів», – наголошує керівник області.

Нагадаємо, що голова Львівської ОДА також доручила виплатити з резервного фонду обласного бюджету матеріальну допомогу постраждалим у сумі 618 тис. гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ