У Головному управлінні МВС у Львівській області відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу "Зроби правильний вибір"

У Головному управлінні МВС у Львівській області відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу "Зроби правильний вибір"

06.06.14 17:36 0 741
5 червня, у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу «Зроби правильний вибір», який проводився серед учнівської молоді.

Організаторами конкурсу виступили Головне управління МВС України у Львівській області та Департамент освіти і науки Львівської ОДА. Також, до організації конкурсу долучилися: торгівельна мережа «ЛІМО», соки «Садочок» та радіо «ФМ Галичина».

Варто зазначити, що вперше в Україні учнівські колективи загальноосвітніх шкіл створювали відеоролики на тему: «Я - за здоровий спосіб життя» з метою протидії наркоманії. Окрім того, школярі виконували малюнки під гаслом: «Наркотикам – ні!».

Кількість робіт, надісланих на конкурс, становила кілька сотень і всі вони були за тематичним, графічним та художнім виконання достойні уваги та відзнаки. Однак, журі мало визначити найкращі роботи.

«Тема наркоманії – це одне з найболючіших питань для вчителів та батьків. Тому, участь у цьому конкурсі - показник того, що наші діти хочуть жити нормальним, здоровим життям - життям без наркотиків», - зазначив головний спеціаліст управління освіти та науки Львівської ОДА Юрій Савчин.

Отож, серед усіх відеороликів, які були надіслані на конкурс, І - ше місце у номінації «Я - за здоровий спосіб життя» виборов учнівський колектив Львівської гуманітарної гімназії імені Олени Степанівни.

Серед представлених художніх робіт на тему «Наркотикам – ні!», то I – ше місце виборола у молодшій групі Юлія Фтемова, учениця львівської СЗШ №32. У старшій групі цієї ж номінації I - ше місце виборов Андрій Кравецький, учень СЗШ №29 міста Львова.

Автори кращих робіт були запрошені до Головного управління МВС України у Львівській області, де начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко привітав переможців конкурсу та вручив їм заслужені призи.

«Комісії, до складу якої я теж входив, було надзвичайно складно визначити переможця, оскільки всі роботи гарні і змістовні. Тому, ми вирішили дати по кілька нагород за ІІ та ІІІ місця у деяких номінаціях. Щодо відеороликів, то це взагалі оцінювалося нами вперше, а тому оцінювати було дуже складно», - розповів Олексій Душейко.

На завершення урочистостей директор Львівської гуманітарної гімназії імені Олени Степанівни подякувала правоохоронцям за організований конкурс та зазначила, що це «новий підхід до профілактики здорового способу життя підлітків».

«Я хочу подякувати правоохоронцям за те, що вони організували такий конкурс. Це новий підхід до профілактики здорового способу життя. Діти мають можливість через творчість зрозуміти всю небезпеку яку несуть в собі наркотики», - зазначила Лариса Василишин.

Керівництво Головного управління міліції вітає переможців і дякує всім учасникам конкурсу, а також їх педагогам за ініціативу та майстерність.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відпочинок у барі для ...
Наступна новина: Михайло Головко: "За ...

КОМЕНТАРІ