На Львівщині батьків притягнули до відповідальності за неналежне виховання дітей

На Львівщині батьків притягнули до відповідальності за неналежне виховання дітей

06.06.14 11:03 0 632
На Львівщині з 25 травня триває загальнодержавна профілактична операція «Літо-2014». В ході проведення операції, Червоноградські правоохоронці виявили чотирьох неповнолітніх дівчат, які палили цигарки у громадському місці та притягнули до адміністративної відповідальності вісьмох батьків неповнолітніх.

Заходи спрямовані на виявлення та документування фактів продажу дітям алкогольних і тютюнових виробів працівниками закладів торгівлі, особливо тих, які розташовані поблизу місць дозвілля та відпочинку. Зокрема, в ході проведення профілактичних заходів білля однієї зі шкіл міста працівники міліції виявили чотирьох дівчат, які палили цигарки у громадському місці. На усіх правопорушниць складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.175 ч.1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) КУпАП.

Окрім того, правоохоронці притягнули до відповідальності вісьмох батьків неповнолітніх за ч.1 ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП та двох дорослих за ч.1 ст.180 (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння) КУпАП.

Зокрема, Червоноградські правоохоронці проводять роз’яснювальні бесіди з власниками торгівельних магазинів та громадського харчування щодо недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ