У Рівненській області під час гасіння пожежі у багатоповерхівці вогнеборці врятували від знищення дві квартири

У Рівненській області під час гасіння пожежі у багатоповерхівці вогнеборці врятували від знищення дві квартири

06.06.14 17:11 0 613
04 червня о 17:35 до чергової служби Головного управління Держслужби з НС за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку по вулиці Буковинська 12.

На місце події відразу було направлено два відділення чергової варти вогнеборців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, одне відділення на пожежній автодрабині та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

По приїзду за вказаною адресою рятувальниками була проведена розвідка та встановлено, що горить балкон трьохкімнатної квартири на восьмому поверсі, полум’я швидко набирало обертів та перекинулося на балкон дев’ятого поверху. Не гаючи часу, одна група бійців Держслужби з НС в апаратах захисту органів дихання та зору, піднявшись по висувній автодрабині на дев’ятий поверх подала на гасіння водяний ствол. Інша група вогнеборців розпочала гасіння по сходовій клітині.

О 18:26 пожежа була локалізована, а о 18:38 ліквідована. Завдяки професійним діям вогнеборців вдалося врятувати від повного знищення вогнем квартиру та не допустити поширення пожежі на судні оселі. Вогонь лише встиг знищити речі домашнього вжитку в кімнаті та на балконі.

Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ