На Тернопіллі напередодні Дня журналіста відзначили кращих

На Тернопіллі напередодні Дня журналіста відзначили кращих

06.06.14 17:10 0 697
Напередодні професійного свята, Дня журналіста, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк привітав працівників засобів масової інформації краю.

«Професія журналіста нелегка, відповідальна, а часто і небезпечна для життя, - зазначив Олег Сиротюк. – Це показали події революції Гідності. Завдяки жертовності, високому професіоналізму та силі духу працівників різних засобів масової інформації, які перебували на передовій, в епіцентрі акції протесту, мільйони наших краян отримували правдиву та об’єктивну інформацію. Зараз триває потужна інформаційна війна і саме від журналістів, від їхньої роботи залежить, зможемо ми відбити цю інформаційну атаку чи ні».

Олег Сиротюк наголосив, що кожен журналіст краю – це частина великої команди, яка працює над іміджем Тернопільщини.

Голова ОДА подякував працівникам ЗМІ за самовіддану працю, принциповість та високий професіоналізм і побажав натхнення і гострого пера.

За високий професіоналізм, творення позитивного іміджу Тернопільщини та особистий внесок у розвиток громадянського суспільства Олег Сиротюк відзначив грамотами колективи газет, інтернет-видань, теле- і радіокомпаній.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 5 ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ