Михайло Головко: "За наявності відкритого реєстру прав власності та земельного кадастру не було б можливості побудувати чи привласнити Межигір'я"

Михайло Головко: "За наявності відкритого реєстру прав власності та земельного кадастру не було б можливості побудувати чи привласнити Межигір'я"

06.06.14 17:37 0 656
4 червня 2014 року члени Комітету ВРУ з питань економічної політики підтримали законопроєкт про ширший доступ до реєстру про права на нерухоме майно та земельного кадастру. За словами депутатів, законопроєкт покликаний забезпечити в Україні публічний захист нерухомого майна.

"Ухвалення даного законопроєкту це серйозний крок у боротьбі з рейдерством і корупцією. За наявності відкритого реєстру прав власності та земельного кадастру не було б можливості побудувати чи привласнити Межигір'я. Саме обмеженість доступу до цих даних створила можливість розгулу в Україні корупції у вигляді тіньових майнових схем, рейдерських захоплень величезних земельних ділянок та чужого майна, апогей якого настав за злочинного режиму Януковича.

"Всеукраїнське об'єднання "Свобода" наголошує на необхідності ухвалення даного закону, аби зламати врешті-решт корупційні схеми та захистити право власності в Україні. Цей документ дасть змогу громадськості поставити під контроль володіння землею та нерухомістю у державі, як це відбувається у всіх цивілізованих країнах", – зазначив співавтор законопроєкту, народний депутат від ВО "Свобода" Михайло Головко.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За побиття сусіда ...

КОМЕНТАРІ