Сільський голова з Тернопільщини "погорів" на неправомірній вигоді

Сільський голова з Тернопільщини "погорів" на неправомірній вигоді

06.06.14 12:25 0 637
Тисячу дев’ятсот гривень – саме у таку суму оцінив свої послуги один із сільських голів Тернопільського району. Стільки він вимагав у приватного підприємця за сприяння йому у наданні дозволу на вивезення гравію з кар’єру, що розташований на території села. Його планам збагатити власну кишеню перешкодили співробітники обласного управління державної служби боротьби з економічною злочинністю.

Як розповів начальник УДСБЕЗ УМВС України в Тернопільській області Василь Мокрицький, до сільського керманича звернувся бізнесмен із проханням надати йому дозвіл на вивезення піщано-гравійної суміші з території кар’єру. Чиновник пообіцяв посприяти у вирішені питання. Щоправда, не безкоштовно, а за кругленьку суму. Чоловіки, начебто, знайшли спільну мову і домовились про зустріч.

Співробітники УДСБЕЗ затримали держслужбовця «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди. Грошові кошти, які він отримав, вилучені.

Сільський голова, згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу, затриманий. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 368 ККУ (одержання неправомірної вигоди службовою особою). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ