На Тернопільщині під час сварки батько завдав ножове поранення синові

На Тернопільщині під час сварки батько завдав ножове поранення синові

06.06.14 08:00 0 671
У тому, що сталося, 52-річний житель Тернопільського району звинувачує оковиту. Адже саме через неї посварився з 29-річним сином і завдав йому проникаюче ножове поранення. На щастя, молодий чоловік вижив, а от його батько відповідатиме за скоєне перед Законом.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Тернопільського райвідділу внутрішніх справ Богдан Салюк, до райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки доправили 29-річного жителя Збаражчини. Міліціонери виїхали до лікувального закладу, аби встановити за яких обставин потерпілий отримав тілесне ушкодження. З’ясувалося, що ножове поранення молодому чоловікові наніс його батько.

В ході досудового розслідування було встановлено, що того дня син, який проживає окремо, навідався у гості до батька. Застав родича п’яним. Саме це спровокувало конфліктну ситуацію. Молодий чоловік почав дорікати батькові. Це не сподобалося останньому, він схопився за ніж та встромив лезо синові у живіт.

Швидку допомогу викликали сусіди, до подвір’я яких встиг дійти потерпілий. Медики діагностували у чоловіка проникаюче ножове поранення з пошкодженням печінки. Його прооперували. Наразі, життю потерпілого нічого не загрожує.

Проти 52-річного чоловіка відкрито кримінальне провадження. Його дії кваліфіковано частиною 1 статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Дане діяння карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ