На Тернопіллі вкрав автівку товариша

На Тернопіллі вкрав автівку товариша

06.06.14 09:46 0 601
32-річний житель Заліщицького району не лише зіпсував відносини з товаришем, а й нажив проблем із Законом. А все через те, що спокусився на чужу машину.

Злодій скористався безпечністю автовласника, який залишив свої «Жигулі» відчиненими з ключами в замку запалювання. Молодик сів за кермо чужої автівки та й поїхав. Катався два дні. Коли ж вирішив повернутися додому, віддавати автівку власникові побоявся, адже машина була пошкоджена. Аби бодай якось виправити ситуацію, зловмисник вирішив віднести ключі від транспортного засобу їхньому спільному знайомому. Розумів, потрапляти на очі товаришеві не варто.

Потерпілий про крадіжку спочатку не заявляв в міліцію. Від сусідів і знайомих дізнався, хто спокусився на його автівку. Сподівався, що друг поверне машину. Коли ж побачив свій транспортний засіб пошкодженим, звернувся за допомогою до співробітників районної міліції.

Відносно автовикрадача відкрили кримінальне провадження. Йому інкримінують частину 1 статті 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом).

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: «Газпром» ...

КОМЕНТАРІ