На Тернопіллі за фактами, викладеними у інтернет-публікації, проведено службове розслідування

На Тернопіллі за фактами, викладеними у інтернет-публікації, проведено службове розслідування

06.06.14 15:05 0 635
Нагадаємо, що 25 травня на одному з регіональних веб-сайтів була розміщена інформація по те, що громадські активісти виявили у Гусятині працівника міліції, який, нібито, будучи напідпитку, керував власним автомобілем та порушував громадський порядок у вечірній час.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Гусятинського райвідділу міліції, яка, на думку активістів, необ’єктивно розібралася у цій ситуації.

За даним фактом співробітники відділу інспекції по особовому складу управління кадрового забезпечення спільно з працівниками штабу обласної міліції провели службове розслідування. Було встановлено, що за кермом вказаного транспортного засобу перебував начальник сектору кадрового забезпечення Гусятинського райвідділу міліції.

За результатами службового розслідування прийнято рішення про звільнення з посади даного працівника. За неналежне виконання своїх службових обов’язків попереджено про неповну посадову відповідність трьох працівників слідчо-оперативної групи, які виїжджали на дану подію.

До дисциплінарної відповідальності також притягнуто їх керівників.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ