Маріупольські міліціонери не дали втекти зловмиснику, який вчинив розбійний напад на аптеку

Маріупольські міліціонери не дали втекти зловмиснику, який вчинив розбійний напад на аптеку

06.06.14 17:15 0 768
Озброєний ножем фігурант напав на аптечний кіоск та спробував втекти з місця вчинення кримінального правопорушення, проте не врахував те, що повз аптеки пролягає маршрут автопатруля. Міліціонери затримали грабіжника з викраденим в руках.

Як розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника кримінальної міліції Жовтневого РВ Маріупольського МУ Іван Гранкін, у вечірній час 35-річний покупець зайшов до приміщення аптеки, яка розташована у центрі міста. Під загрозою застосування ножа почав вимагати у продавця наркомісткий медичний препарат. Налякана фармацевт відкрила ящик з медикаментами. Нальотчик вихопив упаковку з пігулками, частину виручки в сумі 240 гривень та вибіг на вулицю. У цей час повз проїжджав міліцейський автопатруль. Співробітники міліції побачили чоловіка, який тікає, та жінку, котра намагається його наздогнати. Через лічені хвилини зловмисник вже сидів у патрульному автомобілі. У райвідділі з'ясувалося, що затриманим виявився не засуджений працівник одного з приватних підприємств міста.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України – «Розбій». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба Маріупольського МУ

ГУМВС України в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відпочинок у барі для ...

КОМЕНТАРІ