На Хмельниччині з Присягою у серці

На Хмельниччині з Присягою у серці

07.06.14 18:28 0 624
Знаменний день для колективу батальйону територіальної оборони Хмельницької області. Новобранці, тобто особи без досвіду військової служби, які присутні у складі підрозділу, склали військову Присягу на вірність Україні. Щоби привітати новоспечених воїнів, заступник голови-керівник апарату обласної адміністрації Леся Стебло вирушила до ракетної військової частини у мікрорайоні «Ракове», де базується батальйон.

Хмельницький батальйон територіальної оборони є формуванням добровольців, до складу якого можуть потрапити чоловіки віком до 40 років. Наразі укомплектованість підрозділу згідно штату становить 100%. Першочерговими його завданнями є: оборона органів державної влади, найважливіших стратегічних та техногенно-небезпечних об’єктів, наприклад атомної електростанції; дотримання правого режиму на теренах регіону; виявлення та ліквідація диверсійних груп, покликаних підривати мирне життя у суспільстві. До складу батальйону наразі входять лише представники Хмельницької області, вихідці з різних її територій. До того ж здійснює свою діяльність військовий підрозділ також виключно в межах Хмельниччини.

«Ми переживаємо надзвичайно складний час, коли країна балансує на межі братовбивчої війни, коли чужі політики намагаються скористатися ситуацією, а українські люди розгублені та налякані, в силу чого можуть стати легкою здобиччю для маніпуляцій», – наголосила Леся Василівна. Вона підкреслила, що життєвий вибір кожного захисника Батьківщини, прагнення служити інтересам українського народу і держави свідчать про свідому громадянську позицію, високий патріотизм та викликають повагу.

Леся Стебло особисто привітала кожного, хто склав присягу, тим самим увійшовши до когорти сміливих професіоналів, сумлінних, компетентних і працьовитих людей, що самовіддано захищають нашу державу. На останок посадовець побажала бойовому підрозділу, аби отримані військові знання залишилися гарною теоретичною базою і не доведи Господь були перевірені практикою.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ