Хмельниччина: керівництво області привітало журналістську спільноту краю з професійним святом

Хмельниччина: керівництво області привітало журналістську спільноту краю з професійним святом

07.06.14 19:44 0 745
Щороку 6 червня в Україні відзначають День журналіста. На обласних урочистостях з цієї нагоди, голова обласної державної адміністрації Леонід Прус привітав усіх зі святом та зазначив, що журналістика є однією з основ суспільства, на яких будується демократична держава.

“За цей рік ми отримали не одне підтвердження того, що журналістика – небезпечна професія. Адже ризикуючи навіть своїм життям, журналісти висвітлюють події сьогодення.” - сказав Л.Прус. Він зазначив, що саме з газет, радіо- і телепередач люди отримують інформацію про ситуацію в державі, в своєму регіоні, знаходять відповіді на важливі питання повсякденного життя. Тому, без сумнівів, журналістика є дзеркалом того, що відбувається у суспільстві.

З нагоди професійного свята очільник обласної адміністрації вручив відзнаки представникам засобів масової інформації.

Журналісти також отримали привітання та відзнаки від голови обласної ради.

А голова обласної організації Національної спілки журналістів України вручив головному редактору газети Хмельницької міської ради «Проскурів» Богдану Теленьку Диплом лауреата обласної премії імені Дмитра Прилюка та премію за документальну повість-есе «Соловецький лабіринт. Записки упередженого паломника».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині вшанують ...

КОМЕНТАРІ