На Хмельниччині громадяни про наболіле…

На Хмельниччині громадяни про наболіле…

07.06.14 17:51 0 625
У черговий раз мешканці обласного центру та області мали змогу поспілкуватися з першим заступником голови обласної державної адміністрації Олександром Симчишиним, прийшовши на особистий прийом громадян.

Під час особистих прийомів, що відбуваються згідно графіка і тих, що відбуваються поза графіком, щоденно з дев’ятої години і до останнього відвідувача посадовець намагається приділити максимум уваги кожній проблемі, з якими приходять люди. Характер звернень та проблем дуже різносторонній. Найбільше виникає питань стосовно соціальних питань: надання матеріальної допомоги, захист прав громадян, що стосуються субсидій. Є питання, що стосуються працевлаштування. Існують проблеми задавненого характеру, що стосуються довгобудів, пов’язані з поліпшенням житлових умов та земельних проблем.

Бажаючих зустрітися з посадовцем виявилося близько двадцяти осіб, деякі звернення носили колективний характер. Так, ініціативна група учасників дольової участі у будівництві будинку по вул. Панаса Мирного, що в обласному центрі, прийшла шукати підтримки у обласного керівництва з приводу незавершеного будівництва.

За словами Олександра Сергійовича, з кожним відвідувачем спілкування проходить максимально щиро та відверто. До проблем, які знаходяться у сфері владних повноважень та на які можливо вплинути, посадовці намагаються підходити з повнотою усієї відповідальності і реально допомагати людям. «Досить багато питань на користь людей уже вирішено, багато залишаються у стадії виконання. Хоча існують такі питання, що потребують залучення і правоохоронних структур, центральних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також створення відповідних комісій чи робочих груп. Тому вони залишаються у підвішеному стані і ми над ними працюємо», - наголосив посадовець, сподіваючись, що відсоток вирішення проблем громадян буде зростати.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво міліції ...
Наступна новина: Працівники Ужгородського ...

КОМЕНТАРІ