Кримські корови проти московського часу. Люди також скаржаться

Кримські корови проти московського часу. Люди також скаржаться

07.06.14 18:01 0 668
Жителі Криму виявилися незадоволені переходом на московський час, що «збив» їхній графік. Школярі не висипаються перед заняттями, пенсіонери скаржаться на болі у серці, і навіть корови не хочуть доїтися за новим часом.

Про це пише офіційна газета півострова «Крымськие известия».

Газета опублікувала лист «читачки-пенсіонерки», яка пише, що в Криму «намудрили» з переведенням годинників на московський час. «Я прокидаюся о 5 ранку, на вулиці темно, хоча вже травень. А спати лягаю о 9 вечора, коли ще сонце толком не зайшло. Дуже болить голова, стрибає серце», – розповідає жителька півострова, закликаючи «терміново виправити помилку».

Видання констатує, що до «унісону» з Москвою звикати виявилося важче, ніж здавалося: «І дітям до першого уроку прокидатися важко, і фермери скаржаться».

Одна з читачок зателефонувала в редакцію, щоб розповісти про проблеми доньки-школярки, успішність якої погіршилася через недосипання через незвично ранні пробудження. Заняття у школі тепер розпочинаються о шостій ранку (за київським часом), вчитися у такому режимі важко, пояснила мати дівчинки.

Серед інших постраждалих від переходу на московський час – це сільські жителі та їхня домашня худоба. Газета пише, що корови не хочуть доїтися. Відповідно до графіка, доярки починають роботу о четвертій ранку, а о шостій тварин женуть пастися. Однак до нового часу корови відмовляються звикати.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області не ...

КОМЕНТАРІ