В Закарпатській області правоохоронці Мукачівського міськвідділу затримали хабарників "на гарячому"

В Закарпатській області правоохоронці Мукачівського міськвідділу затримали хабарників "на гарячому"

07.06.14 19:58 0 779
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції спільно з працівниками УМВС затримали двох посадовців міського комунального підприємства «Мукачівводоканал» під час отримання ними неправомірної вигоди у сумі 4 тисячі гривень.

Наприкінці травня до міськвідділу міліції звернувся мешканець Мукачева, який повідомив, що посадовці міського водоканалу вимагають від нього гроші. За невжиття до мукачівця санкцій у вигляді штрафу, посадові особи «Мукачівводоканалу» вимагали від нього 4 тисячі гривень.

Оперативники сектору боротьби з економічною злочинністю спільно зі своїми колегами з УМВС області викрили хабарників «на гарячому», під час отримання ними вказаної суми.

Щодо підозрюваних осіб наразі вирішується питання щодо затримання у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні злочину.

- За фактом вимагання незаконної грошової винагороди, - розповідає начальник Мукачівського міськвідділу полковник міліції Віталій Шимоняк, - слідчий міського відділу відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Досудове слідство триває. Подальшу долю хабарників визначить суд. Гроші, як речовий доказ, вилучені.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ