В Закарпатській області двох жителів Рахівщини затримали за вирощування та збут марихуани

В Закарпатській області двох жителів Рахівщини затримали за вирощування та збут марихуани

07.06.14 18:33 0 621
Співробітниками Рахівського PВ УМВС спільно з працівниками ВБНОН УМВС проведено спецоперацію, під час якої рахівчанин добровільно видав з кишені два поліетиленових пакети з марихуаною, загальною вагою близько 5-ти грам, яку він за 300 гривень придбав у мешканця міста.

Правоохоронці встановили, що 21-річний рахівчанин, який продав наркотичне зілля, разом із спільником вирощували марихуану у власній квартирі. Під час огляду їх помешкання, було виявлено всі приналежності для вирощування рослини та сухе зілля, яке наркоділки не встигли продати.

Як повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Відносно обох злочинців обрано запобіжний захід тримання під вартою, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Проводиться перевірка, щодо виявлення інших фактів незаконного збуту наркотичних речовин.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулось офіційного ...
Наступна новина: Терористи готові один ...

КОМЕНТАРІ