Закарпатська міліція та працівники СБУ викрили іноземних журналістів

Закарпатська міліція та працівники СБУ викрили іноземних журналістів

07.06.14 18:23 0 670
Російські мас-медійники збирали на Закарпатті розвідувальну інформацію під виглядом фінських журналістів.

17 травня в м.Ужгороді було затримано групу російських журналістів «Першого каналу», які діяли на Закарпатті за завданням спецслужб Російської Федерації під прикриттям та пред′являли посвідчення фінської телерадіокомпанії «МТВ-3».

Розвідувально-підривну діяльність групи російських журналістів задокументували та припинили працівники УСБУ в Закарпатській області та Ужгородського міськвідділу міліції. Російських мас-медійників було затримано та примусово повернуто до Російської Федерації.

Виходячи з цього, до очільника закарпатської міліції полковника Сергія Шаранича звернувся з листом начальник обласного управління Служби безпеки України В.Любенков, який просить заохотити за професіоналізм причетних до цієї спецоперації працівників. Зокрема, керівництво УСБУ висловлює подяку працівникам Ужгородського міськвідділу міліції: начальнику карного розшуку Юрію Кереканичу, заступнику командира взводу роти патрульної служби Володимиру Цапу, інспекторам ППС Валерію Товтину та Василю Сеньку – за оперативне затримання та припинення розвідувально-підривної діяльності групи російських журналістів «Першого каналу».

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Люди з хрипким голосом ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ