На Закарпатті міліція розпочинає спецоперацію "Мак-2014"

На Закарпатті міліція розпочинає спецоперацію "Мак-2014"

07.06.14 19:37 0 711
Її основною метою є виявлення та знищення незаконних посіву маку та конопель та притягнення до відповідальності винних осіб.

За інформацією начальника відділу з протидії незаконному обігу наркотиків УМВС полковника Валерія Шнуренка, торік упродовж червня-вересня на Закарпатті міліція знешкодила 1,2 га незаконних посівів нарковмісних рослин. За виявленими фактами було порушено 40 кримінальних проваджень, у яких 47 особам оголошено про підозру. З незаконного обігу було вилучено 3614 незаконно висіяних рослин маку та конопель, які було знищено.

Уже цьогоріч відкрито два кримінальні провадження за незаконні посіви нарковмісних рослин, особам оголошено про підозру. Виявлено нелегальний посів маку в кількості 500 рослин.

У населених пунктах області в сільрадах, у поштових відділеннях, сільських магазинах, в інших громадських місцях правоохоронці вивішують інформаційно-агітаційні матеріали про недопустимість нелегального вирощування маку та конопель. Також проводяться заходи щодо роз′яснення населенню про передбачену за це адміністративну та кримінальну відповідальність.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Паризькому музеї ...

КОМЕНТАРІ