В Закарпатській області у Виноградівському районі міліція викрила церковного злодія

В Закарпатській області у Виноградівському районі міліція викрила церковного злодія

07.06.14 21:10 0 840
До правоохоронців звернувся куратор греко-католицької церкви села Тисобикень Виноградівського району, який повідомив, що невідома особа пошкодила віконне скло в церкві.

Виїхавши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник розбив вікно в церкві, проник через нього в приміщення і викрав скриньку, в якій зберігалися гроші, котрі люди жертвували на церкву.

Міліціонери одразу встановили особу, яка скоїла даний злочин. Крадієм виявився раніше судимий 28-річний місцевий мешканець. Цей злочин для чоловіка був не першим, він уже має судимість за ст.121 Кримінального Кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»).

Увагу правоохоронців та своїх односельчан чоловік привернув тим, що витрачав гроші, яких до певного часу в нього не було, так як він ніде не працював.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло»). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Остаточну крапку в цій історії поставить суд.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку триває ремонт ...
Наступна новина: Луцьк: підбито підсумки ...

КОМЕНТАРІ